Рецептата на Патрик Суейзи за паста пене с пиле и пармезан





Приготвяне:

Загрейте зехтина в голям дълбок тиган на средна температура. Запържете нарязания шалот в него като разбърквате за около 2 минути. Добавете пилешкото, нарязано на едри кубчета и сушените домати. Гответе с периодично разбъркване за около 5 минути.
След това намалете котлона на слабо. Добавете сметаната и отново разбърквайте от време на време, докато се сгъсти или за около 5 минути.
Накрая прибавете сварената паста, маслото, пармезана, босилека. Разбъркайте добре, за да се смесят вкусовете. Сервирайте горещо.

www.az-jenata.bg

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга