Posts

Showing posts from July, 2018

Piccies, Piccies ...

Image

Петте зодии с най - тежък характер

Image
линк

Защо изгревите и залезите имат такива магически цветове?

Image
link

Daffie`s Spot

Image
Ух, народеее, изками да ви са уплачим. Купих си нову гуляму пръстен од бялу злату и щяхме да гу закачим на фратата. Малиии. Оттарвах пръстена, ма раката - ней! Затва пишем сега тъй размазанууу! Ох, как ма боли.  Ма не мислете, че пиша, з да ви са уплаквам. Ету други звездни любителки на кукожки! Любители на кукожки от всички страни, убичайте ги!  Дафито!

Идеи за нов живот на старите пердета

Image
линк

Зашеметяващата колекция на Джорджо Армани

Image
link

Dior открадна модел от румънска общност, те отговориха гениално

Image
link

Daffie`s Spot - Chickens

Image
Здравейте, мои приятели и пучетатели! Как сте, ъ - ъ? Аз, докат са плацикам у нашто амбаровфско муре, си мисля за мойте кукожчици, дету ги уставех у фермата! Ма, да знайте, за мойте кукожки ас обивам! Тя, льобофта на Дафито към кукожките й не й от фчера. Ас обичам кукожки от много малка! Ету ма тука с пърфата снимка с мойта кукожка Вероника. Тука съм на пет годинки, мислам! Ас многу я убичах тас кукожка. Тя спеши при мени и ас и лувях муфи! Ма фетнъш си утидох при другата  баба и кат са фърнах, Фероника я нямаши! Беши станала на шницел! Пофечи ни пругофорих на дядо си Иваца. Поне докат не са наложи да дуфтя за Дъчофията и той да ми даде пари за пъд. Тука сам на 11 години с кукожката ми Агъта. Тя беши многу весела и умна кокожка. Идваше с мени на очилиште. Тук фече бях флюбена в Брат Пид. Пак тофа е мойта принсеса Едаринелка с кукожката ни Илария! Най - добпри приятелки са! На мама хобафиците! 

Рецептата на Кейт Мидълтън за отслабване 10 кг и стройна фигура

Image
link

Маникюр с дантелени орнаменти

Image
link

Биляна Славова "Диагнозата ми беше най - хубавия урок по живеене"

Image
линк

Daffie`s Spot

Image
Здрафейте, приятели и пучитатели мои! Как сте, брей! Пиша фи ас, Дафито, од раскошния хутел "Амбасадор Плаза" ф нашата перла на Тиренску муре Амбарефо. Слънцету й раскошну, фудата е синя, а ас са пекъ. Едаринелка, мойта принцеска, е с мени. Платинената ми карта Фиса с неограничен лимит съшто е с мени! Дади ми я Родшър, штот открих непрофершими дукасателстфа, че ми кръшка с уная мъстия Алмъта! ТОй плашта за грехъ си и е с Алмъта, ас не му искам расфот и са кефя на роднуто Амбаруморие! Ас и Едаринелка сме ф пентхауса, ф Ресидентския партамент, къдету ноштуфките са с някулко нули! Фъф ФИП зоната сме! Ша къча малку снимки саму са фас! Исглет от ФИП терасата на партамента ми!@ Мойта принцеска! Хубафа си, ей, мами, муцка!  Най - нофите ми чехли с мойа куктейл Рохас и кафету Ламбада!

Pretty Nicole

Image

27–28 July 2018 — Total Lunar Eclipse

Image
link

Daffie`s Spot

Image
Еее, здрасте, как си народеее! Многу гурешту ляту са уформя, нали? и Докат другите са пършат у къштите си, ас са пека ф ротното Амбарефо, дето са плиска Тиренску муре и прафя тен. Скоро ша пусна и снимки отдам! Мойте лубими кукошчици Илария, Реджинела, Массима и Франческа имат рушден ден и ний го праснуфахме с тях! Еех, че весилба беше ... ! Те коткодякаха и кълфяха, ас са радфах. Саму дето ф един моменд коткодякането им ми са прилича на тофа на леля Митра от нажия фхот. Напрафо не можеш да ги расличиш! Тя сфучи точно кат тях! Ето и фото от штастлифото сабитие! Убичам фи, момичита, много! Да сте шифи и сдрафи! Бес вашто коткодякане са каде сме! 

Friday the 13th supermoon solar eclipse

Image
link

Лесно тирамису от Гордън Рамзи

Image
линк

Сватба, сватба ...!

Image
линк

Лили-Роуз Деп цялата в Chanel

Image
link

Жената, която направи революция в храненето

Image
линк

Ботокса - за или против

Image
линк

Ким Кардашян като Жаклин Кенеди

Image
gallery link

Beyonce and Jay Z - the Carters - Release a New Album

Image

Princesses of Japan

Image

She Is Marrying a Commoner ...

Image
link

Забранените неща във фейсбук

Image
линк

Джиджи Хадид и Кая Гербер: Съвременната Барби или?

Image
Виждали сме супермоделите с какви ли не прически, с какъв ли не грим. Включително ги видяхме как биха изглеждали с расти по време на ревю на Марк Джейкъбс. Сега обаче ставаме свидетели на съвсем друг подход от страна на Moschino. За есен-зима 2018-2019 от модната къща използват съвсем различен подход като оцветяват буквално Джиджи Хадиди и Кая Гербер. Двете позират като живи кукли – Кая е оранжева със синя чанта и едноцветен тоалет с ретро аксесоари, а Джиджи е синя за контраст на русата ретро прическа и оранжево палто. Супермоделите са заснети от професионалния обектив на фотографа Стивън Мейзъл, който умело улавя всеки един от акцентите по тоалетите и контрастните цветове. Това са първите два кадъра, като все още очакваме да видим пълната рекламна кампания. www.tialoto.bg

Звездният мир през юли

Image
линк

Анди Уорхол върху задния джоб на дънките

Image
link

11-годишна с анорексия! Кара само на дъвки и вода и ето какво се случва по-късно!

Image
link