Милена Фучеджиева – една от най-ярките съвременни български писателки



Привличането на Милена Фучеджиева към екипа на Bulgaria ON AIR през пролетта на тази година беше поредната важна крачка в утвърждаването на новия, политематичен профил на телевизията. Милена, като една от най-ярките съвременни български писателки и лидери на мнение в интернет, безспорно е сред големите звезди на медията.
Някои я познават с романа ѝ в две части „Сексът и комунизмът“, други – с коментарните ѝ текстове в Ploshtadslaveikov.com, сп. Ева и други медии, а трети – като сценарист на българския сериал „Седем часа разлика“.
Изключително творческа личност, Милена Фучеджиева направи своя дебют като ТВ водеща в ефира на Bulgaria ON AIR с авторското предаване „Провокативно“, чиято концепция много подхожда на личността ѝ. Милена обича провокативните теми и сама предизвиква зрителите да търсят неудобните въпроси всяка неделя в предаването.
Богатият ѝ житейски опит се допълва от периода, в който живее в САЩ и Франция. Връща се окончателно в България през 2010 г. Дъщеря ѝ Радина продължава да живее в Щатите и се радва на много успешна кариера.
Милена силно се вълнува от темите за жените и утвърждаването им в един мъжки свят. Тя активно подкрепя и инициативи, свързани с деца и четене, като е сред посланиците на инициативата на сайта Az-deteto.bg „Забавното четене“.

az-jenata.bg


Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга