Над 400 деца се включиха в Детска Игриада“ 2017!




На 10 юни в парка „Заимов“ над 400 деца и техните родители споделиха тръпката от състезанието, радостта от победата и веселото настроение на „Детска Игриада“.
Велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, щафетни игри и бадминтон бяха само част от спортовете, в които се включиха малки и големи на събитието, организирано от най-големия детски онлайн портал Az-deteto.bg. Посланици на „Детска Игриада“ 2017 бяха спортните звезди Тервел Пулев и Владимир Николов.
Макар регистрациите да започваха в 9 часа сутринта, най-нетърпеливите участници дойдоха още в 8 и 40, а за изненада на организаторите имаше семейства, дошли чак от Пловдив, Видин и Стара Загора, които бяха решили да изминат няколкостотин километра, за да участват в спортното събитие.
Регистрацията на нови и нови участници продължи почти до последните минути на щафетните игри, защото желаещите да покажат своите умения бяха наистина много. Както всяка година за всички, които са решили да споделят радостта от спорта с нас и родителите си имаше подаръци още при регистрацията, от партньорите на събитието.

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга