Повече за турнето на Лили в Канада




Руснаци, поляци и българи я извикаха осем пъти на бис в Монреал и Торонто

Поп дивата Лили Иванова бе подложена на обстрел с рози в театър „Риалто” в Монреал, където пя завчера. Скандирайки името й феновете, разположени на балкона, започнаха да хвърлят китките във въздуха и застлаха сцената с бели, жълти и червени цветове, видя човек на „Монитор”. Облечена в малка черна рокля, покачена върху неизменния си 20-сантиметров ток, певицата посрещна обожанието на тълпата с поклон и щедра порция хитове от албума „Поетът”. Българи, руснаци, поляци и канадци я аплодираха на крака и гарнираха тихите моменти в песните с възгласите „Лили, обичаме те!” и „Браво, Лили!”, което трогна звездата до сълзи.

целия материал тук

www.monitor.bg

Примата покори още една световна сцена
Осем биса за Лили Иванова в Канада

"В Торонто в тихите моменти на песните се чуваха откъслечни, но много силни – “Лили, обичаме те”, “Лилииии, браво!”, разкри пред epicenter.bg пиарката на певицата Петя Иванова, която я придружаваше зад Океана. - Когато снощи започна концерта в Монреал, се случи същото. Сякаш издебваха момент, в който е тихо, за да са сигурни, че ще ги чуе и й се обясняваха в любов. Един много ясен мъжки глас отекна в залата: "Лили! Обичам те!". Тогава до мен се приближи един от хората в местния екип и ми каза тихо "Виждате ли, и ние в Монреал я обичаме, не само тези в Торонто". Много се забавлявам на това състезание по обич", усмихна се щастливо Петя.


epicenter.bg



uploaded by Martin Karbowsky

Монреал на крака пред Лили

Сънародници и чужденци препълниха театър "Кралица Елизабет" в Торонто заради звездата


"Браво, Лили! Неповторима си! Велика българка! Бъди благословена!!!Жива и Здрава!Нямам думи да опиша колко съм щастлива като я чуя и видя! Благодаря от все сърце за прекрасното преживяване! Докосващ концерт! Чудесен подарък за рождения ми ден!" Това са малка част от постовете (с по няколко удивителни), които вчера бяха пуснати във фейсбука на Лили Иванова за двата й концерта в Канада.


www.standartnews.com

Лили Иванова пя пред препълнена зала и старинен театър в Канада

Първият - в Торонто, беше в петък вечерта в залата Queen Elizabeth Theatre с капацитет 1250 места. Още на следващата вечер примата пя в театър Rialto в Монреал - една от най-емблематичните сгради в града с капацитет от 1165 места (на снимката). Театърът е обявен за исторически паметник през 1988 г. Построен е през 1923-1924 г., а фасадата му е вдъхновена от Парижката опера. Във фейсбука на Лили Иванова се появиха първите снимки от спектаклите, под които примата написа: “Монреал, благодаря!” и “Торонто, благодаря!”

www.24chasa.bg

официална фейбук страница на певицата

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга