Лили Иванова на откриването на зала "Булстрад Арена" - Русе


Гласът на примата Лили Иванова отекна в Русе

С концерт на Лили Иванова бе открита новата придобивка на русенци - спортната зала в дунавския град. Естрадната прима изпита акустиката и изпя вечните си хитове, които отекнаха в новото спортно съоръжение.

Хора от всякакви възрасти бяха изпълнили трибуните, за да видят официалната церемония по откриването и най-вече да чуят изпълненията на примата.

Тя многократно благодари, че е избрана да открие залата, която е чакана да бъде завършена повече от 30 години. С високо вдигнати ръце и присъща енергичност тя радва публиката час и половина и излиза на сцената за няколко биса.

По средата на концерта с изпълнението на "За тебе бях" тя разчувства публиката и накара залата да притаи дъх. Лили Иванова изпя и едни от най-известните си песни, сред които "Искай докрай", "Този свят е жена" и "Без правила".

Всеки път щом тръгнеше да слиза от сцената, публиката викаше изпълнителката обратно. В отговор естрадната прима изпя "Една любов". На следващия бис - "Щурче", се оказа, че има технически проблем по средата на парчето, но това не попречи на Лили да завърши песента, макар и с друг микрофон.

Безспорната кулминация на вечерта бе, когато тя се върна на сцената за пореден трети път и изпълни "Камино". Цялата зала стана на крака, за да изпрати легендарната певица, а аплодисментите на публиката отекваха още няколко минути след края на концерта й.



повече снимки тук

Официална страница във Фейсбук на Лили Иванова
www.dnes.bg

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга