Лили Иванова с нова песен, представя я за първи път в НДК


“Този миг” - така се казва най-новата песен на голямата певица. Тя започва работа по нея преди няколко седмици, а парчето стана напълно готово в четвъртък по обед - само няколко часа преди да прозвучи за първи път в радиоефира.

“Този миг” е по музика на Веселин Веселинов-Еко - доказал се професионалист, с когото Лили Иванова работи отдавна. Текстът е на Стефан Вълдобрев, а аранжиментът - на Ангел Дюлгеров. Певицата влезе в студиото на тонинженера Ангел Попов - “Рей”, за записите.

“Това е песен за същността на артиста. За мига, в който застане под светлината, за емоцията му на сцената, за сливането с публиката. Вдъхновението за този текст е самата Лили Иванова. Всеки стих е премислян, обживяван, изграждан за нея и не може да бъде валиден за никой друг. Тя е Артистът в най-чист вид - без условности, без фалш и без компромиси”, казва Вълдобрев.

“Този миг” се получи прекрасно - идеята и мелодията от Веселин Веселинов-Еко, думите от Стефан Вълдобрев и отново аранжимент от Ангел Дюлгеров - невероятни сте! Благодаря ви от цялото си сърце”, обърна се към музикантите най-известната ни певица.

Премиерата на парчето на живо пред публика ще бъде на 31 март в зала 1 на НДК, където голямата прима ще има концерт. Билетите за него свършиха още в срядата на януари. А миналата седмица Лили Иванова и музикантите, които ще ѝ акомпанират, започнаха репетиции за големия спектакъл.

www.24chasa.bg

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга