600 чакат Лили да запее край езерото Панчарево


 НАДЕЖДА ПОПОВА 

Още 30 правостоящи имат шанс да аплодират звездата в ресторант „Лебед"


Желаещите да попият от първичната емоция в гласа на Лили Иванова край езерото Панчарево на 15 юни все още имат шанс да се класират за билети, но трябва да побързат – в eventim.bg циркулират само 30 бройки за правостоящи на цена от 55 лв. Събитието в ресторант „Лебед” бе анонсирано преди месец и както повелява традицията, пропуските за него се изчерпали за по-малко от седмица. „Пуснахме допълнителните билети като жест към феновете на Лили. Те

ще бъдат настанени на отделна закрита тераса

с изглед към основната, където ще бъде построена сцената”, обясни за „Монитор” Цветелина Павлова, управител на заведението. Тя тушира слуховете, че поп дивата ще бъде транспортирана с лодка, но с усмивка добави, че е твърде вероятно брегът да се изпъстри с гратисчии, аплодиращи Лили по вода.

Жената, която пише музикалната ни история с гласа си, ще отмаря във ВИП зала с огромни огледала. За да е абсолютен комфортът й преди шоуто, организаторите ще осигурят любимия й черен шоколад, домашен мед и грозде. „Поводът да се докоснем до нея е изключително преживяване. Мога само да се възхищавам на духа й. Лили Иванова е пример за това как човек трябва да се справя с божествения талант, който му е даден.

Тя е войник, не познавам друг човек с такава дисциплина”

обясни още Павлова.

На сцената Лили Иванова ще бъде подкрепена от Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов – Еко (бас китара и контрабас), Росен Ватев (ударни), Орлин Цветанов (цигулка) и вокално трио „ЛаТиДа”. Сетлистът ще бъде подчинен предимно на класики от албума „Поетът”, но в изготвянето му всяко решение е предпоследно, тъй като звездата винаги импровизира в избора на заглавия.

www.monitor.bg

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга