Лили Иванова разнесе очарованието на "Камино" и над Панчаревското езеро


Репетиция... по-малко от 5 часа до концерта...



album 1

album 2

Два часа концерт под звездите на брега на Панчаревското езеро.

Два часа малка нощна музика от любими хитове.

Два часа Лили Иванов не спря да се раздава на публиката, да пее и танцува, а гласът й опираше до небесата. Емоция, стихия, вдъхновение ... това бе Лили, която и този път подлуди почитатели си.

И въпреки всичко това, всеки нейн концерт е различен.

Всеки път Лили дава нещо ново от себе си, всеки път те кара да изживаваш по различен начин философията на песните й.


Лили Иванова изповядва „Поетът” в шест града

Часове преди Лили Иванова да даде тон за песен на езерото в Панчарево, от екипа й обявиха национално турне. То ще започне на 6 август на централния плаж в Бургас, ще мине през Античния театър в Пловдив (11 септември), а 12 дни по-късно ще акостира в ДКС „Васил Левски” във Велико Търново. През октомври Лили ще изповядва героите от мултиплатинения си албум „Поетът” в Русе (18-и) и Варна (20-и), а в разгара на истерията около коледния шопинг ще погъделичка слуха на феновете в столичния клуб Joy Station (22-и).

Жената институция в попкултурната ни среда ще сподели сцената с Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов – Еко (бас и контрабас), Росен Ватев (ударни), Орлин Цветанов (цигулка) и вокално трио „ЛаТиДа”.
Концертите в Пловдив и Велико Търново са специални проекти с партньорството на верига магазини Лидл България. Билети се продават в eventim.bg на цена от 20 до 50 лв.

www.monitor.bg

БЛАГОДАРИМ ТИ ЛИЛИ, ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СИ!

Когато, думите бледнеят, за да изразим силата на емоцията си от дадено преживяване, това означава, че то надминава общоприети човешки възприятия и идва отвъд, за да носи послание и светлина и в човешкото. Това е Лили Иванова Lili Ivanova! Категоричен, безпримерен талант, исполински дух, единствено способен да понесе силата на таланта, всичко това съчетано с женска нежност и обаятелност! Градината-сцена в Лебед снощи, бе под чисто звездно небе, огряна освен от прожекторите и от ясна луна, но енергията на всички присъстващи, сливаща се в едно, получавана в най-чист вариант от Лили и отправяна по същия начин от публиката към нея, бе неописуемото вълшебство в това събитие. Тържество на звезден талант под звездите! Мечтаем за следващото!

официална фейсбук страница на Лили Иванова

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга