Лили Иванова - "Поетът"




Поетът” е най-новата песен на Лили Иванова по музика и аранжимент на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров. Видеоклипът е заснет от режисьора Стоян Радев и е със специалното участие на Христо Мутафчиев.
Компактдискът съдържа 14 композиции по музика на Александър Йосифов, Тодор Филков, Александър Кипров, Найден Андреев, Сашо Събев, Росалин Наков, Михаил Йосифов и Ангел Дюлгеров, който е автор и на голяма част от аранжиментите.
Албумът е символичен жест и към авторите на текстове в този проект, сред които са имената на класиците Дамян Дамянов, Павел Матев, Любомир Левчев, Йордан Милев, както и Маня Иванова, Иван Тенев, Явор Кирин и Росен Кукошаров.

„ПОЕТЪТ“ съдържа 14 композиции по музика на Александър Йосифов, Тодор Филков, Александър Кипров, Найден Андреев, Сашо Събев, Росалин Наков, Михаил Йосифов и Ангел Дюлгеров, който е автор и на голяма част от
аранжиментите.
„ПОЕТЪТ“ е символичен жест и към авторите на текстовете в този проект, сред които са имената на класиците Дамян Дамянов, Павел Матев, Любомир Левчев, Йордан Милев, както и Маня Иванова, Иван Тенев, Явор Кирин и Росен
Кукошаров.






 

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга