Лондон пя на крака с Лили


Публиката ставаше на крака в началото на всяка песен на концерта на Лили Иванова в Лондон в събота вечер, а при последните акорди на парчето (отново на крака) аплодираше бурно, след като през цялото време пееше с нея. „Атмосферата в Трокси тиътър беше вдъхновяваща и изпълваща сърцата на българите с гордост, че имат такава певица“, разказаха пред „Преса“ възторжени зрители.
Въпреки че началото на голямото музикално събитие за нашенците на Острова официално бе обявено за 20,30 ч., нетърпеливи да се насладят на любимата си изпълнителка
започнаха да пристигат още в 17 ч. и да заемат местата си. Нито един от 3520-те стола в залата не остана празен, а отвън тъгуваха разочаровани почитатели, пропуснали овреме да се снабдят с билет. Освен от Англия сред публиката имаше и хора от България, дошли специално да чуят примата на естрадата. Тя пристигна в Лондон с редовен полет на „България еър“ и си тръгна в неделя, защото на 21-ви има планиран концерт в Габрово, а на 25-и в Ямбол. Старинната зала на „Трокси“ едва ли е чувала толкова много викове „Обичаме те!“. „Атмосферата беше като на стадион. Всички пееха заедно с Лили дори песните от последния й албум - „Поетът“. И крещяха „Браво“.

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга