Светозара Давидкова представя дебютния си роман


Приятели, надникнете за първи път в моя роман „Главен изпълнителен директор“!
Ако ви грабне - потърсете и първата лимитирана серия от него от 10ти декември на Панаира на книгата, както и онлайн. И най-вече – каня ви на 12ти декември от 18 часа в НДК - на Панаира на книгата, на сцената на третия етаж. Ще направим първото представяне на „Главен изпълнителен директор“! Елате, ще бъде нестандартно и интересно.


Главен изпълнителен директор





Роман за постиженията и съмненията на хора, тръгнали към Големия успех в кариерата

Това е разказ за амбицията.

Българинът Александър Байлов е расъл с два чифта обувки, но с поглед вперен в най-високите корпоративни върхове.

Той достига челното място в могъща британска информационна компания. Отваря голям офис в България, където с новаторските си идеи и по-евтината работна ръка се надява да превърне компанията в лидер.

В новия офис срещаме млада двойка, която лъкатуши между амбициите и малките радости отвъд бизнес света. Срещаме и младеж от малцинствата, който разбива стереотипи и привлича последователи.

Но в сянката на главния изпълнителен директор още някой дърпа конците и задава посока...

Тъкмо когато Байлов вярва, че е достигнал върха, в София се случва нещо, което постепенно преобръща представата му за успех и го кара да се запита „Това ли беше единственият път? А сега накъде?“

„Главен изпълнителен директор“ е финалист в състезанието за дебютен роман „Ръкописът“ на Българската национална телевизия.





официална фейсбук страница на събитието
svetozara-davidkova.com

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга