Новини за Лили


„Невероятно“, но факт - среща с младата Лили Иванова в „Музикална зона“ на 30 ноември


Тя е най-голямата звезда на българската поп - музика. Нейният успех е истински феномен, като се има предвид, че продължава вече толкова десетилетия, а верните й поклонници, за които тя е просто "Лили", се множат с всяко следващо поколение.

Колекция от пет компактдиска с оригинални звукозаписи от 1964 до 1989 г. от студиото на „Балкантон“ пусна Лили Иванова. В тях са събрани 65 песни, лично избрани от примата на българската естрада – под заглавието „Невероятно“. Е, днес няма да успеем да чуем всички тези 65 невероятни песни, но пък те са тук, на ваше разположение в радиото и можете да си ги поръчате с повод или без, когато ви се слуша някое от тези велики нейни изпълнения ;)

 Нора Георгиева
bnr.bg

Предстоящ концерт на Лили Иванова за 2016 година


***  31-ВИ МАРТ 2016 - КОНЦЕРТ В ЗАЛА 1, НДК, СОФИЯ ***

Поканата за концерта в зала 1 е на изпълнителния директор на Националния дворец на културата – г-н Мирослав Боршош, а основен партньор за поредна година е верига магазини Лидл България.
Билетите за концерта са в продажба от днес на касите на НДК и в мрежата на ивентим – онлайн, както и в магазините на Техномаркет, Технополис, книжарници Офис 1, бензиностанции OMV.



Лили Иванова обяви първия си голям концерт за следващата година. Той ще бъде на 31 март в зала 1 на НДК.
 Това ще бъде първият голям спектакъл в столицата от есента на 2014 година след като миналата година концертното турне включваше спортни зали и летни театри в над 10 града в страната.
 Поканата за концерта в зала 1 е на изпълнителния директор на Националния дворец на културата – Мирослав Боршов.
Билетите са в продажба от днес на касите на НДК и в мрежата на Eventim.

Александър Попов
www.dnes.bg

официална фейсбук страница на певицата

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга