Лили Иванова лети за Канада с 10 души екип





Българи от Канада и САЩ масово изкупуват билетите за двата концерта на Лили Иванова в края на месеца. Шоуто в Торонто е на 30 октомври. Там неповторимата Лили ще огласи "Куин Елизабет Тиътър" залата, в която е пяла Адел.

Уникалният глас на певицата ще изпълни и „Тиътър Риалто“ в Монреал на 31 октомври. Изпълнителката рядко поема дълги задгранични ангажименти и се е съгласила само на два концерта. Анастасия Върбанова е техният организатор зад Океана.

Специално за Епицентър.бг тя призна, че напук на слуховете за капризите на легендарната певица… се оказало точно обратното. "Лили Иванова е много скромна, няма никакви специални претенции, по-скоро тя е взискателна, когато става дума за техническото обезпечаване на концертите й. Иска да има и удобен транспорт за придвижване. Тя има само един свободен ден в Канада и аз предложих да организирам нещо, но певицата каза, че иска напълно да се фокусира върху концертите.

Лили пристига на 28-ми октомври в Торонто, а след изявата в Монреал лети обратно към София", допълни Анастасия.

Организторите от "Балканто" са се постарали да изпипат и най-малките детайли по озвучаването и настаняването на най-голямата българска звезда. Още от юни т.г. се продават билети на два популярни уебсайта за културни събития в Канада, а цените са от $55 до $95 (във ВИП-ложата). Децата под 12 години влизат само срещу $45.

С певицата пристига и екип от 10 души, сред които личен асистент и мениджър. С нея пътува и бендът й - музикантите, които неотлъчно я следват през последните години: Орлин Цветанов - цигулка, Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, саксофон, тромпет, Веселин Веселинов-Еко – баскитара и контрабас, и Росен Ватев - ударни и перкусии.

Лили Иванова ще заложи на песните от най-новия си албум “Поетът”, както и обичаните “Ти сън ли си”, “Този свят е жена”, “За тебе бях”, “Камино”.

"Идват българи не само от Канада, но и от САЩ- засега има групи от Флорида, от Бостън, от Детройт и от Ню Йорк. Лили Иванова има голям голям почитател във Флорида - всеки ден ми пише, че няма търпение да я види на сцената.

Очакваме и доста чужденци, защото имаме много българи със смесени бракове, които ще дойдат на концерта. Предвиждаме, че ще продължи около два часа", заяви Анастасия, която тича по организацията, бременна в 8-я месец. Тя има момченца-близнаци на 2 годиники, а сега на път към сплотеното й семейство е и момиченце.

Съпругът на Анастасия е кларинетист, дъщеря е на известния наш тромпетист Тодор Върбанов. Самата тя е свирила 15 години на пиано и е завършила Арт мениджмънт в Торонто, където живее от 10 години.

epicenter.bg
Официална фейсбук страница на Лили Иванова

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга