"Ръкописът" - тази вечер от 21:00, само по БНТ 1!




Ето ги и героите в днешния епизод на най-вълнуващото литературно приключение.

видео тук

официална фейсбук страница на формата

Ицо Хазарта предизвиква писатели в “Ръкописът”

Рап певецът Ицо Хазарта и режисьорът на хитовия сериал на БНТ „Четвърта власт” Димитър Коцев-Шошо са сред специалните изненади в четвъртия епизод на литературното реалити на БНТ „Ръкописът”. Утре от 21:00 часа БНТ 1 ще излъчи поредния епизод, след края на който ще стане ясен четвъртият финалист в предаването. До момента участници във финала са Георги Бърдаров, Светозара Давидкова и Полина Велева.

В първата част на епизода новите 12 конкуренти ще се срещнат с рап музиканта и певец Христо Петров – Ицо Хазарта. Той ще им разкаже паметна случка от своя живот, която те ще трябва да пресъздадат в кратък разказ и да убедят журито – Захари Карабашлиев, Ваня Щерева и Владимир Зарев, че заслужават да продължат напред.

Най-добре представилите се четирима от тях отиват към следващото предизвикателство, което за двама ще бъде посещение в БАН, а за другите – среща с режисьора Димитър Коцев-Шошо. Шошо, който е и един от режисьорите на хитовия сериал на БНТ „Четвърта власт”, ще се срещне с тях на снимачната площадка на най-новия си филм.

По традиция битката за място на финала ще продължи между последните двама останали участници в асансьора, където за 60-секундна среща ще ги очаква писателят Богдан Русев.

bnt.bg

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга