20 години галерия "Възраждане"




На 01.09.2015 г. от 18:00 ч. галерия Възраждане ще отпразнува своята 20-а годишнина за радост на приятелите и влюбените в изкуството.
На празника ще бъдем щедри към тези, които обичат българското изобразително изкуство, към тези, които творят и които го пропагандират.
Ще дадем нашата награда „Арт Медия“ на журналисти, които отразяват културната политика на града. Ще връчим „Сребърно Възраждане “ на двама художници, заслужили го с майсторството си и духовното си отношение към галерията. Сребърната статуетката е изработена от Георги Чапкънов. Ще дадем награда на Фен № 1 на галерията. Ще разиграем за всички гости на празника ни томбола с много награди, като най-голямата ще бъде картина от художник на галерията. Ще бъде представен новия луксозен двуезичен албум „ 20 години галерия Възраждане “ – 170 стр. със 74 автори и с много илюстрации, фотографии и данни.
Една от кулминациите на празника ще бъде откриването на новата изложба на Димитър Войнов син „ Пътят към Голгота “ (посветена на Боби …).

Очакваме Ви !!!
(от галерия Възраждане)

tukisega.bg

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга