Концерта на Лили Иванова в Пловдив


Над 3500 аплодираха Лили Иванова в
Античния театър

Над 3500 души посрещнаха на крак и с аплодисменти Лили Иванова в Античния театър в Пловдив. Естрадната звезда, заедно с Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов и Росен Ватев се отблагодариха с двучасов музикален маратон, пълен с емоции, настроение и хитове.

Голямата изненада за Лили Иванова дойде от цигуларя Васко Василев, който се появи на концерта минути преди началото с огромен букет и широка усмивка, за да пожелае успех и да стане част от публиката. Оказа се, че Васко е долетял специално от Лондон на път към Токио, за да се наслади на живо на изпълнението на Лили.

След концерта в Пловдив Лили Иванова ще се срещне със своите почитатели в шумен на 2 октомври, като концертът е в спортна зала "Младост". На 30 и 31 октомври пък тя ще бъде в Канада - в Торонто и Монреал.
Алексанър Попов
www.dnes.bg

Камион с цветя, писма и стихосбирки последва звездата след концерта в Античния театър


В рамките на два часа Лили вълнува с гласа си, разказа „пловдивската история” на албума „Поетът”, който е записан в местното студиото на китариста Ангел Дюлгеров, и многократно изрази респекта си към публиката в града под тепетата. След бисовете Иванова получи толкова цветя, че успя да ги побере в един от камионите на техническия екип, за да ги транспортира до София. Стихосбирки, статуетки и стотици писма на хартия бяха част от другите дарове, с които феновете изпратиха любимката си.

НАДЕЖДА ПОПОВА
цялата статия тук
monitor.bg
via Lili Ivanova`s official facebook page

Comments

Popular posts from this blog

Веселин Ханчев: Загубеното щастие е по-тъжно и от самата тъга